man cave inspiratie

Man cave ideeën: de must haves

Een man cave: iedere man heeft het nodig om even weer een oerwezen te kunnen zijn. Ordinaire grappen maken, ongegeneerd gedrag vertonen en eigenlijk vooral een plaats waar je kunt doen waar jíj zin in hebt. Maar goed, als je dan toch je eigen territorium hebt geclaimd, dan moet je daar natuurlijk ook wat moois van maken. Wij hebben een selectie gemaakt van de vetste shit die jij gewoon moet hebben. Heb je het nodig? Nee. Wil je het hebben? Jazeker.

1. De man cave sign.

Iedereen moet zien dat ze jouw terrein betreden. De bekendste: my cave, my rules.

Afbeeldingsresultaat voor man cave sign

2. De koelkast.

Tsja, je bier gaat zichzelf natuurlijk niet koud houden. Mocht jij een van die luxe mannen zijn die het zich kan veroorloven om een bar met tap in z’n cave te bouwen, good for you. De meeste van ons moeten het doen met een koelkast. Je kunt natuurlijk zo’n sicke Marshall koelkast halen, maar dat kost ook weer een flinke duit. Een alternatief? Voor de handige Harry: inbouwen. Want hout is cool. Voor de minder handige Harry: een eenvoudige witte koelkast halen, en stickeren of wrappen. Kun je ook nog eens zelf kiezen hoe-ie eruit komt te zien! Een beetje inspiratie:

Afbeeldingsresultaat voor man cave fridge wraps

3. Je nerdy spullen.

Een beetje afhankelijk van wat voor type jij bent, is de mancave natuurlijk de beste plaats om je nerdgasm-waardige collectie uit te stallen. Voor de gamers: je kunt werkelijk álles krijgen in de vorm van de NES-controller. Autoliefhebbers: ga eens naar een autosloop en vraag om een sloot autobanden. Check Youtube voor DIY-filmpjes en je kunt helemaal losgaan. Deze nerdexplosie is natuurlijk de basis voor jouw salontafel die je van je vriendin niet in de woonkamer neer mocht zetten.

This one is $3700 from Etsy, which is well worth it because IT FUNCTIONS AS A REAL GAME CONTROLLER.

4. Een nerdy lamp.

Wat? Ja, een mannenlamp. Voor de autoliefhebber is dat een ouderwetse koplamp of een E27 fitting in een autoband, voor een kroegtijger is dat een uitgeholde minifust met een gloeilamp erin. De gamers kunnen hun hart ophalen met een transparante pacman of de kubus uit de Mario-games.

Afbeeldingsresultaat voor gamer lamps

5. De hangbank.

Je wilt je vrienden natuurlijk niet op de grond laten zitten, dus je moet een relaxte bank hebben. Voor een klein budget is die oude bank van je ouders natuurlijk super chill. Heb je wat meer te besteden? Op Marktplaats kun je een dikke Chesterfield scoren, of een fijne hoekbank. Ben je meer een Han Solo en heb je de ruimte? Een hangmat kan ook gewoon binnen hoor. Zeker in jouw man cave, waar je partner toch niet over kan klagen.

6. Verdere essentials.

Een foto zegt meer dan duizend woorden. Daarom laten we het beeld maar spreken voor de rest van de essentials voor jouw man cave.

Afbeeldingsresultaat voor beerAfbeeldingsresultaat voor snacks
Afbeeldingsresultaat voor gaming

Scroll naar boven
Scroll naar top