Spiced Honey bank

Dé kleur van 2021: Spiced Honey

Een warme kleur in huis halen die ook rustgevend is? Dat doe je eenvoudig met Spiced Honey, door Flexa gekozen als dé kleur van 2021! Deze bruintint – die zelfs wat naar goud neigt – is makkelijk te combineren met allerlei kleuren en materialen.

Meubels in dé trendkleur

Wil je het groots aanpakken? Kies dan voor meubilair in de kleur Spiced Honey. Zo kun je een mooie bank of fauteuil in je woonkamer plaatsen, zoals de populaire Bar fauteuil van Dutchbone in fluweel. Door de rest van de woonkamer in dezelfde bruintinten in te richten, houd je geheel rustig en warm. Ook mooi: houd de rest basic en laat één meubel en een aantal accessoires in de trendkleur eruit knallen.

Spiced Honey woonaccessoires

Vind je het leuk om Spiced Honey toe te voegen aan je interieur, maar vind je meubels in die tint toch iets te heftig? Kies dan voor accessoires in de kleur Spiced Honey. In steeds meer collecties zien we vazen, bloempotten en sierkussens in deze warme kleur terug. Bovendien kun je Spiced Honey goed combineren met andere kleuren. Vooral met messing is het een gouden duo!

Scroll naar boven
Scroll naar top