Another Life Op Netflix Streaming: Online Kijken En Downloaden

EEN ANDER LEVEN is de nieuwe sci-fi-serie van Netflix met Katee Sackhoff in de hoofdrol, maar hoe kun je het debuutseizoen bekijken via online streaming en download? Hier is alles wat u moet weten.

Another Life op Netflix ging eerder vanmorgen in première (donderdag 25 juli). Het hele seizoen van Another Life is beschikbaar om online te kijken, wat betekent dat kijkers de serie in één keer kunnen binge-watchen. De serie speelt Battlestar Galactica-actrice Katee Sackhoff als hoofdpersonage van de show Niko. Another Life komt van Slasher en The Best Years-maker Aaron Martin.

Hoe Another Life online te bekijken en te downloaden

Another Life is exclusief beschikbaar om vandaag op Netflix wereldwijd te bekijken.

De hele serie werd om middernacht in Californië uitgebracht en vanwege het tijdsverschil zal Another Life op verschillende tijdstippen over de hele wereld in première gaan.

Kijkers in het VK kunnen Another Life van 8:00 uur BST bekijken.

Alle 10 afleveringen kunnen nu worden gestreamd en gedownload op Netflix.

Om Another Life te bekijken, kunt u zich aanmelden voor een 30-daagse gratis proefversie van Netflix.

Nadat de proefperiode is voltooid, kunt u zich abonneren op de streamingservice vanaf £ 5,99 per maand.

Netflix heeft een downloadfunctie, wat betekent dat je afleveringen van Another Life onderweg kunt bekijken via de Netflix-app.

Another Life streamt nu op Netflix (Afbeelding: NETFLIX)

Waar gaat Another Life op Netflix over?
Another Life volgt astronaut Niko Breckinridge (gespeeld door Katee Sackhoff) die op zoek is naar het bestaan ​​van buitenaardse wezens.

De dingen verlopen echter niet volgens plan en ze komen levensbedreigend gevaar tegen tijdens hun missie.

De officiële Netflix-synopsis luidt: “Another Life draait om astronaut Niko Breckinridge die zich richt op het zoeken naar intelligentie van buitenaardse wezens. Ze leidt een bemanning op een missie om het ontstaan ​​van een buitenaards artefact te verkennen.

“Terwijl Niko en haar jonge bemanning onderzoeken, worden ze geconfronteerd met onvoorstelbaar gevaar op wat heel goed een eenrichtingsmissie zou kunnen zijn.”

About Author

Scroll naar boven
Scroll naar top