Beste Netflix films 2019

Beste Netflix films 2019

Je bekijkt nu de beste films uit 2019 op Netflix Nederland. De lijst wordt wekelijks geüpdatet, zo weet je altijd direct wat op dit moment de beste films op Netflix zijn! Je kunt de films direct online kijken op Netflix via de link die bij elke film vermeld wordt.

The Boy Who Harnessed the Wind (2019)

Geïnspireerd door een boek bouwt de 13-jarige William Kamkwamba een windturbine om zijn dorp in Malawi te redden van hongersnood. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.
Bekijk The Boy Who Harnessed the Wind nu op Netflix
IMDb informatie

The Boy Who Harnessed the Wind trailer

ReMastered: Massacre at the Stadium (2019)

Victor Jara werd in 1973 op schokkende wijze vermoord, waarna hij een krachtig symbool werd voor de Chileense strijd. Jaren later begint de zoektocht naar gerechtigheid.
Bekijk Massacre at the stadium nu op Netflix
IMDb informatie

ReMastered: Massacre at the Stadium trailer

Fyre: The Greatest Party That Never Happened (2019)

Het Fyre Festival werd gepresenteerd als een luxe muziekevenement op een chic privé-eiland, maar mislukte volledig onder de leiding van een zelfingenomen ondernemer.
Bekijk Fyre nu op Netflix
IMDb informatie

Fyre: The Greatest Party That Never Happened trailer

Ray Romano: Right Here, Around the Corner (2019)

Ray Romano begon zijn carrière in stand-up in de Comedy Cellar in New York. Na 23 jaar afwezigheid van het toneel, keert hij nu terug naar waar het allemaal ooit begon.
Bekijk Ray Romano: Right Hero, Around the Corner nu op Netflix
IMDb informatie

Ray Romano: Right Here, Around the Corner trailer

Paddleton (2019)

Een onwaarschijnlijke vriendschap tussen twee buren wordt een onverwachte emotionele reis wanneer een van hen wordt gediagnosticeerd met terminale kanker.
Bekijk Paddleton nu op Netflix
IMDb informatie

Paddleton trailer

ReMastered: The Two Killings of Sam Cooke (2019)

Dit onderzoek duikt dieper in de mysterieuze moord op soullegende Sam Cooke, wiens dood een van de belangrijkste stemmen van de burgerrechtenbeweging tot zwijgen bracht.
Bekijk The Two Killings of Sam Cooke nu op Netflix
IMDb informatie

The Two Killings of Sam Cooke trailer

Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All (2019)

Gabriel ‘Fluffy’ Iglesias praat over zijn tienerzoon en ontmoetingen met Snoop Dogg, Chris Rock en Vicente Fernández in ‘Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All’.
Bekijk Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All nu op Netflix
IMDb informatie

Gabriel “Fluffy” Iglesias: One Show Fits All trailer

Sebastian Maniscalco: Stay Hungry (2019)

In ‘Sebastian Maniscalco: Stay Hungry’ brengt Sebastian Maniscalco z’n scherpe en unieke kijk op pauwen in vliegtuigen, lifehacks, rijke schoonfamilie en de ergernissen van het leven.
Bekijk Sebastina Maniscalco: Stay Hungry nu op Netflix
IMDb informatie

Sebastian Maniscalco: Stay Hungry trailer

Dirty John, The Dirty Truth (2019)

In interviews beschrijven voormalige vrienden, vrouwen en politierechercheurs de huiveringwekkende criminele loopbaan van manipulator John Meehan.
Bekijk Dirty John, The Dirty Truth nu op Netflix
IMDb informatie

Polar (2019)

De beruchtste huurmoordenaar ter wereld, Duncan Vizla ofwel de Black Kaiser (Mads Mikkelsen), begint net te wennen aan zijn pensioen als zijn oude werkgever hem vertelt dat hij een risico voor de zaak vormt. Tegen wil en dank moet hij weer aan de slag. Ditmaal moet hij concurreren met een leger van meedogenloze moordenaars die jonger en sneller dan hem zijn en nergens voor terugdeinzen om hem het zwijgen op te leggen.
Bekijk Polar nu op Netflix
IMDb informatie

Polar trailer

Isn’t It Romantic (2019)

Een jonge vrouw die ontgoocheld is door liefde, komt op mysterieuze wijze terecht in een romantische komedie vol met clichés.
Bekijk Isn’t It Romantic nu op Netflix
IMDb informatie

Isn’t It Romantic trailer

High Flying Bird (2019)

Tijdens een lock-out van een professioneel basketbalteam raakt spelersmakelaar Ray Burke (André Holland) verstrikt in de strijd tussen de bond en de spelers. Zijn carrière staat op het spel, maar Ray zet nog hoger in. Met slechts 72 uur de tijd om een gedurfd plan uit te voeren, is hij alle kopstukken te slim af en vindt hij een uitweg die de sport voor altijd zou kunnen veranderen. Het resultaat trekt in twijfel wie de eigenaar van het spel is en wie de eigenaar zou moeten zijn.
Bekijk High Flying Bird nu op Netflix
IMDb informatie

High Flying Bird trailer

Velvet Buzzsaw (2019)

‘Velvet Buzzsaw’ speelt zich af in de wereld van moderne kunst in Los Angeles, waar rijke kunstenaars en mega-verzamelaars een hoge prijs betalen als kunst en handel samenkomen.
Bekijk Velvet Buzzsaw nu op Netflix
IMDb informatie

Velvet Buzzsaw trailer

Close (2019)

In ‘Close’ moet een beveiligingsexpert op eigen houtje een duister complot ontrafelen en proberen in leven te blijven om een erfgename te beschermen tegen professionele kidnappers.
Bekijk Close nu op Netflix
IMDb informatie

Close trailer

The Last Laugh (2019)

De gepensioneerde talentmanager Al Hart komt zijn allereerste cliënt tegen: Buddy Green, een comedian die 50 jaar geleden uit de showbusiness stapte. Hij haalt Buddy over om samen met hem het bejaardentehuis te verlaten en op tournee te gaan door het hele land.
Bekijk The Last Laugh nu op Netflix
IMDb informatie

The last Laugh trailer

Revenger (2019)

Een ex-agent is vastbesloten om de moord op zijn gezin te wreken en infiltreert op een eiland met wrede, ter dood veroordeelde criminelen.
Bekijk Revenger nu op Netflix
IMDb informatie

Revenger trailer

IO (2019)

Sam (Margaret Qualley), een van de laatste overlevenden op een postcatastrofale aarde, is een jonge wetenschapper die zich inzet voor het vinden van een manier voor mensen om zich aan te passen en te overleven, in plaats van hun wereld te verlaten. Maar met de laatste shuttle gepland om de planeet te verlaten voor een verre kolonie, wordt haar vastberadenheid om te blijven verstoord door de komst van een andere overlevende, Micah (Anthony Mackie). Ze moet beslissen of ze met hem op reis gaat om zich bij de rest van de mensheid aan te sluiten en het leven opnieuw te beginnen, of te blijven om te strijden voor de overleving van de aarde.
Bekijk IO nu op Netflix
IMDb informatie

IO trailer

Paris Is Us (2019)

Te midden van een turbulente romance en oplopende spanningen in Parijs zit een jonge vrouw vast in een duizelingwekkende spiraal van dromen, herinneringen en vraagtekens.
Bekijk Paris Is Us nu op Netflix
IMDb informatie

Paris is us trailer

Root Cause (2019)

De 10-jarige zoektocht van een man naar de oorzaak van zijn chronische ziekten wordt een uiteenzetting van de gezondheidsrisico’s van de wortelkanaalbehandeling.
Bekijk Root Cause nu op Netflix
IMDb informatie

Root Cause trailer

Bekijk ook beste Netflix series 2019

Laat een reactie achter

Scroll naar top