Joe Rogan sluit deal met Spotify, podcast later dit jaar alleen nog daar te volgen

Joe Rogan sluit deal met Spotify, podcast later dit jaar alleen nog daar te volgenKomiek Joe Rogan heeft ene exclusieve overeenkomst gesloten met Spotify. Vanaf ie einde van ie schooljaar is zijn podcast, The Joe Rogan Experience (JRE), enkel nog maar op ie audioplatform te luisteren plus te zien.

Joe Rogan heeft ene van den populairste podcasts ter wereld. Zijn programma is op alle kennis podcastplatformen te luisteren, buitenshuis op Spotify. Exclusief alreeds op YouTube heeft hij wijd acht miljoen volgers. Hij staat erom vertrouwd dat hij onbevangen ie gesprek aangaat met uiteenlopende gasten. Hij bereidt zijn gesprekken zelden voordat waardoor er ene open sfeer vormt tussen hem plus zijn gasten.

Te afleveringen van somwijlen welnu meer dan drietal uur gaat hij ie gesprek aan met mensen uit den standup-comedy toneel, den vechtsportwereld plus popcultuur. Maar zowel interviews met mensen uit den medische hoek plus wetenschap schuwt hij noch. Zijn afleveringen wordt steevast doorheen meerdere miljoenen mensen bekeken. Zo is zijn gesprek vorige week met Tesla-baas Elon Musk twaalf miljoen keer bekeken.

Meerjarig contract

Te ene bekendmaking op YouTube legt hij uit dat alreeds zijn afleveringen vanaf 1 september zoals Spotify verkassen. “Ik heb ene meerjarig contract uittekenen dat op 1 september ingaat.” Totdat ie einde van ie schooljaar blijft den podcast zowel nog op alle andere platformen, daarna is ie enkel nog maar op den audiodienst te volgen, zowel te beeld. Op zijn YouTube-kanaal zijn straks enkel nog maar korte fragmenten te zien.

Waarom hij den overstap maakt, is noch verstaanbaar. Spotify is alreeds ene tijdstip bezig wegens ie podcastgedeelte uit te breiden. Dat zij nu ene volwassene vertoning mits JRE binnenhalen maakt ie merknaam enkel maar sterker. Den voorkomendheid begon vorige maand met ie uitproberen van video. Om Rogan aan zichzelf te boekbinden, gaan zij den mededingers aan met YouTube.

Rogan heeft meerdere malen te zijn shows medegedeeld dat hij zijn inherent leidinggevende is plus zichzelf noch graag laat zei watten hij moeten uitvoeren. Nu benadrukt hij zowel dat ie “dezelfde vertoning mits eeuwig is met dezelfde crew”. “Ik ben noch te voorkomendheid van Spotify. Er verandert helemaal niks aan ie format. Ie blijft kosteloos. Ie enige verschil is dat den podcast straks vacant is op ie grootste audioplatform ter wereld.”Source link