ABC Beauty webshop

ABC Beauty Webshop, waar je droomt van mooie nagels Is goed verzorgd met felle kleuren en verre van normen. Met deze goede webwinkel kunt u alles bestellen voor prachtige nagels, van Gellak, Polygel en Nail Art tot nuttige bagage en rolstoel om de nagels op te slaan. We houden ervan!

Alles zit in je hand voor je nagels

Professioneel of niet; Het samen opslaan van je nagelproducten is perfect. Nagelfotten, borstelbestanden en nagels kunnen zich verspreiden over de badkamer en een kaptafel. Daarna wordt u niet langer gevonden als u het wilt gebruiken. Met nuttige bagage of rolstoel houdt u alles bij elkaar voor nagels. Dankzij de laden en nuttige cursussen. Alle producten hebben hun eigen plaatsen. Nagel -bagage en rolstoel zijn verkrijgbaar in alle maten en kleuren. (Zoals zebra, zebra en roze dat is altijd favoriet!)

Nagellak is voor iedereen

Wij zijn Gellak -fans! Er zijn er veel om uit te kiezen, het zal moeilijk zijn onder de UV -lamp en lange tijd geopend. Er is geen beschadigde nagel in korte tijd. Maar de prachtige nagels gedurende minstens twee weken en soms langer Vanwege de combinatie van prachtige kleuren, de basislaag die de nagels en de toplaag beschermt, waardoor je nagelstraling opnieuw wordt gemaakt – opnieuw zonder ze te vernietigen. Gellak voor iedereen gereserveerd.

Polygel: UV -gel en de beste acryl

Heb je Polygel gehoord? Voor ons is het een nieuw fenomeen dat u kunt beschouwen als de beste UV- en acryl -gel in één. Je gebruikt het als een gel op de nagels en de gel zal moeilijk zijn onder de lamp. Daarom kunt u proberen te testen en volledig te proberen totdat u weet dat het goed is. Is het moeilijk? helemaal niet! Iedereen kan Polygel met nagels gebruiken en succes maken bij ABC Beauty Webshop. U kunt een complete startset vinden, behalve goede kleuren. Je hebt alles in je hand voor Polygel.

Glanzende nagels met ABC Beauty

Als je je nagels naar een hoger niveau wilt brengen, bekijk dan de Nailart -collectie van ABC Beauty met deze opties. Je zult Manicure voltooien. Selecteer bijvoorbeeld delen van de schalen, diamanten, juwelen of folieonderdelen. Het schijnt licht en zorgt ervoor dat uw nagels een volledig nieuwe dimensie hebben. Je bent klaar met het maken van de nagels tegelijk. In deze kwestie vindt u ook een handige tipgids om de perfecte rand met de nagels te gebruiken.

 
abc beauty webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top