IXXI webshop

Heb je nog een lege aan de muur? Met IXXI ontwerpt u uw eigen muur. Ga je een foto vinden van je favoriete foto’s? Of voor de ogen -catcher uit de collectie die beschikbaar is in de gewenste vorm? Via IXXI WebShop kunt u een goedkope wanddecoratie kopen die u samen klikt. Omgaan met je geheugen in de vorm van je eigen schapengeiten of hang een van je favoriete werk aan de muur. Er is een ixxi voor elk interieur.

Over IXXI

Koester de mooie momenten met je geliefden door je favoriete foto’s onsterfelijk te maken in het snijbeeld van de IXXI op de ixxi website. Je kunt gemakkelijk je eigen snijden maken. Een verzameling van veel verschillende foto’s of een grote foto.

De foto wordt afgedrukt op een plastic vierkant, waarop u klikt met een kleine XS. U kunt eindeloos combineren en overschakelen naar uw eigen schapengeiten. Wil je later foto’s toevoegen? Geen probleem. In plaats van uw bestaande IXXI afbeeldingen

Of kies ervoor om prachtige kunst aan de muur te gebruiken

In de ixxi webshop vindt u veel kunstcollectie, die u kunt bestellen in de vorm van Van Gogh, de beroemde zonnebloem ixxi, grafische print, melkmeisje, Audrey Hepburn -foto’s of afdrukken. Prachtig botanisch – ixxi heeft alles.

Typ de ixxi in de vorm die u van het leven wilt. – Grootte tot een eenvoudige maat – u definieert! En of u nu op zoek bent naar iets voor uw kantoor boven de bank of in de kinderkamer, de collectie is altijd groot genoeg om succesvol te zijn. Kijk gewoon uit

Muurdecoratie die voor altijd zal duren

Naast het feit dat Ixxi’s er erg goed uitziet op de muur, is het ook een stuk goede muurdecoratie die de hele tijd zal genieten. IXXI resistent tegen scheur en UV verdragen. Uw foto’s worden afgedrukt met een scheermes. -Filige betrokkenen op gerecyclede materialen Dus je geniet ervan voor je leven. En verveel je je met die foto? Vervolgens kunt u zich vervangen door andere dingen door een slimme klik. Deze methode kun je de ixxi voor je leven uitbreiden naar de muur. De coole foto is cool, toch!

Heb je zin om een ruimte aan de muur toe te voegen met mooie dingen? Koop nu uw muurdecoratie in IXXI Webshop, dan heb je over een paar dagen een nieuw thuisaccessoire of een goed cadeau voor anderen.

ixxi webshop

About Author

Scroll naar boven
Scroll naar top