Made.com webshop

Uw huis moet zich thuis voelen. Helpen bij Made.com. U koopt niet alleen een interieurapparaat of standaardmeubilair. Nee, u koopt parels. Ontworpen voor uw ontwerp. En voor een prijs die niet is ontworpen Op deze manier kan iedereen zijn droomontwerpen maken. Kortom: producten kopen via WebShop Made.com en uw mooiste interieur maken tegen een geweldige prijs.

Over Made.com

Betaalbaar ontwerp voor thuis

De oprichter Made.com miste iets bij het ontwerpen van zijn eigen interieur vele jaren geleden: het ontwerp is goedkoop, goede kwaliteit en is voorzichtig ontworpen. Hij besloot dat het anders moest zijn en de webshop te starten.

Dit concept is eenvoudig en mooi: Made.com werkt met onafhankelijke ontwerpers en fabrikanten die programma’s maken die u nu en later enthousiast maken. Maar zonder veel te betalen voor deze prachtige designlijst

Speciale verzameling

Het huis dat van u is. Eigenlijk koopt u producten die niet de helft van Nederland in de woonkamer hebben. Voor die speciale items moet u in Webshop Made.com zijn.

U vindt veel pagina’s met innovatieve producten en speciale ontwerpen. Mooie houten lampen in een speciale vormtafel, nachtkastje met mooie materialen en vazen die mooier zijn dan alle bloemen, en die is ontworpen met liefde door een ontwerper die weet wat ze doen.

Duurzame lijst voor thuis

Wat maakt Made.com Webshop een betere plek? Oogproducten voor de wereld Veel ontwerpers zijn erg belangrijk en doen alles wat kan worden gedaan om hun effecten op aarde te beperken. Bijvoorbeeld door duurzame materialen zoals rattan of hout te gebruiken die zo veel mogelijk is gecertificeerd en beperkt tot de hoeveelheid plastic verpakkingen.

Maar bovenal lijken producten van Made.com de neiging tijdloos te zien. Je koopt een salontafel die je over een jaar niet verveelt. Of een prachtige kast die tientallen jaren van het ene huis naar het andere kan bewegen

Shop Touch of Made.com voor uw interieur

Ben je klaar voor de aanraking van made.com in je interieur? En voor het verven van ontwerpen bij u thuis zonder een torenhoge ontwerpprijs ervoor? De winkel is echt mooi, zittend op een prachtige bank of een prachtig nachtkastje, nu via Webshop Made.com. Misschien heb je jarenlang plezier.

made.com webshop

About Author

Scroll naar boven
Scroll naar top