Marley Spoon webshop

Wat eten wij vandaag? Met een doos Marley Spoon -maaltijden hoeft u het hoofd niet te breken over de onmisbare staat. Bestel uw voedseldoos over wat u leuk vindt via Marley Spoon Webshop. Op deze manier zijn er enkele dingen die elke avond op tafel worden gemaakt en u hebt thuis een direct ingrediënt. Je hoeft de deur niet meer te verlaten!

Over Marley Spoon

Dat concept is heel eenvoudig. Je kiest een week, het aantal foodboxen dat je wilt en wanneer je een Marley Spoon aan je deur wilt krijgen. Hoeveel dozen kiest u elke week? En je kiest het menu dat je leuk vindt Met de selectie van 30 weken kan de formule voldoende zijn tijdens wat u onmiddellijk met de mond water maakt.

Vervolgens krijgt u alle juiste ingrediënten van het huis door de voedselkast. Inclusief de formule, zodat u onmiddellijk kunt beginnen om de Star of Heaven te koken De formule wordt ook geleverd met je doos en laat je stap voor stap zien hoe je zelf kunt koken. Elke maaltijd duurt niet meer dan 30-40 minuten om te bereiden. Geluk op koken op de tafel met bliksemsnelheid!

Flexibele koelkast

Wees niet bang dat je meteen aan alles vastzit. Hoe vaak u kunt kiezen en wanneer u een foodbox heeft die wordt geleverd Zeer goed en flexibel! De doos stopt een week tijdens uw vakantie. Er is geen probleem. U kunt ook het lidmaatschap beëindigen of beslissen of u deze week twee in plaats van vier keer wilt accepteren. En krijg je een specialist op de vloer? Vervolgens filtert u de hoeveelheid eenvoudig via uw account in de Marley Spoon Webshop.

Ben je vegetariër? Ook geen probleem! Met slechts één klik dat uw knop een signaaloptie ontvangt zonder vlees en vis als standaard te gebruiken.

Creatief koken met verse ingrediënten

Voor alle formules van Marley Spoon krijg je de ingrediënten naar je eigen doos gestuurd. Ze worden meegebracht om de hitte bij een Marley Spoon te koelen. De ingrediënten hebben de neiging om te boeren. Je kunt het proeven! Daarom zullen de kansen van alle signalen ’s avonds leeg zijn zonder te klagen.

Wacht je op een feest dat je niet veel blog voor jezelf hoeft te maken? Ga dan naar Marley Spoon Webshop en bestel je eerste doos. Laten we eten!

marley spoon webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top