Marlies Dekkers webshop

Mooie lingerie is onmisbaar in je kast. Mooie beha met een koppelingsslip, waardoor het ons niet alleen is Maar voelde een vrouw en mooi Maar kan ook zelfverzekerd zijn En de laatste is waar Marlies Dekkers naartoe ging; Meer vertrouwen geven aan vrouwen met mooie en geschikte lingerie. Omdat we, indien mogelijk, natuurlijk zullen merken dat het erg goed is als het mooie en gladde ondergoed ook comfortabel is. Koop uw favoriete lingerie bij Marlies Dekkers Webshop via Marliesdekkers.nl.

Over Marlies Dekkers

Marlies Dekkers zijn goed bekende Nederlandse modeontwerpers, die de afgelopen jaren succesvol zijn, zowel in de Nederlanders als in internationaal. Ze staat bekend om haar unieke lingerie met een speciale band die in 2008 goed bekend is boven de borst die absoluut succesvol is. In de tussentijd zijn er meer dan 1.000 online en offline van de verkoop van ondergoed en zwempak.

High end lingerie en zwempak

In de webshop van Marlies Dekkers, zul je niet alleen Maar vond alleen mooie beha’s en broek Je bent op de juiste plek aangekomen voor prachtige strandoutfits of spannende jurken voor de slaapkamer!

Verschillende maten zijn uitstekend dat Marliesdekkers.nl De beha’s verschillen van 70b tot 90 en zijn beschikbaar in verschillende modellen. Of u nu op zoek bent naar een mooie of meer volksbh voor een speciaal of meer van een beha of brarett die niet gebeurt: u vindt alles in de webshop van Marlies Dekkers. Met een samenvatting: Riem, driehoekige broek of Brazilië -shorts van S naar XL, kan online bestellen.

Je bestelt vóór 15.00 uur. Dan heb je morgen een gloednieuwe lingerie thuis.

Vind de perfecte pasvorm

Heeft u vragen over de juiste maat voor u? Maak vervolgens een afspraak (gratis!). In de Marlies Dekker winkel in Nederland om uw perfecte pasvorm te vinden.

marlies dekkers webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top