Plus Supermarkt webshop

Heerlijk eten bij plus. Daarom kun je honderden plus naar de supermarkt gaan voor eerlijke producten (H). Dat betekent: heerlijke kwaliteitsproducten zijn altijd gezond en lekker. Van gezonde salades tot heerlijke taarten – je kunt je favoriete cadeau kopen tegen een goede prijs voor Plus, nu alleen in de supermarkt meer. Maar ook heel gemakkelijk via Webshop Plus

Over Plus Supermarkt

Heerlijk eten

Plus is goed bekend om verse producten van hoge kwaliteit en grote selectie, inclusief eerlijke handel en biologische producten. En nu kun je alle supermarkten online in je mand gooien. Heel gemakkelijk. Je hoeft de deur niet meer te verlaten. Je hoeft niet in de rij te staan en je bent niet ingewikkeld met een volledige boodschappentas. Die boodschappentassen leveren de distributeur bij u thuis. Het verkrijgen van uw wekelijkse berichten is nog nooit zo eenvoudig geweest dan dit.

Bestel bij uw supermarkt online

Het is heel gemakkelijk te gebruiken. Kies uw winkel, klik op uw supermarkt en ontvang een e -mail zodra uw bestelling klaar is. U kunt kiezen of u uw bestelling naar de voordeur hebt of niet, of u accepteert het zelf bij uw betrouwbare supermarkt.

De minimale bestelling van € 25 hoeft niet te voorkomen dat u alleen online berichten bestelt.

Plus Express voor speciale snelle levering

Je kunt ook Plus Express kiezen. Dan heb je een speciale supermarkt. (Binnen twee uur) Thuis is handig als u iets vergeet voor uw feest, of als u een onverwacht bezoek en uw koelkast hebt, wilt u de laatste minuut invullen. Zelfs als u een supermarkt nodig hebt, bijvoorbeeld voor de lunch voor zaken, bent u op een plek die geschikt is voor het voedsel dat u wilt.

Bekijk nu de Webshop Plus

Wil je het huis niet verlaten en nog steeds een koelkast hebben die vol is? Of gewoon heerlijke taarten of heerlijke snacks meenemen die we in het weekend kunnen leiden? Alles is mogelijk! Uw online winkelen via het positieve en geniet van het gemak en het heerlijke eten.

plus supermarkt webshop

Scroll naar top