Slagharen webshop

Wil je leuke en spannende dagen ervaren? Of genieten van het hele weekend of halverwege de week? Ga dan naar Slagharen: het meest heerlijke themapark in Noord -Nederland Laat de wind door je haar in een achtbaan passeren en kijk gratis naar het gebied van de uitstekende hoogte in de herfst. Of maak nieuwe herinneringen in het vakantiepark op Camppsite of in de bungalow .. Alles mogelijk! U reserveert uw bezoek of gaat door de Slagharen webshop.

Meer dan het themapark

Slagharen is meer dan alleen het themapark. Je hebt niet alleen een teugels van de achtbaan, vrije val, wildwater of andere spannende plaatsen. Er zijn ook veel dingen te doen in het park. Denk aan echte shows, goede restaurants, goede winkels en entertainment op straat in het park. Van kleuterschool tot tieners tot volwassenen – niemand verveelt zich in Slacaren

Holiday Park and Water Paradise

Ervaar uw spannende dag in Slacaren met uw familieclubfamilie of het hele gezin. Toeristische attracties voor kinderen en volwassenen Ongeacht of je een dapper bent, geweldig of niet in de band, er is voor elk wat wils.

Naast het themapark is er ook een vakantietuin in Slagharen. Welkom gasten de hele dag en op vakantie hier. Boek een plaats in de kamperen of reserveer een complete gedecoreerde bungalow in het park en geniet van de rest. Boek uw verblijf via de Slagharen -website.

Als gast van Holiday Park hebt u ook toegang tot Unlimited Aqua Mexicana Water Park, waarvan u kunt genieten van de semi -tropische zwemhemel van een grote dia of ontspannen in een bubbelbad kamer.

Boek uw ticket dagen of middelste weken

Geschikt voor ouders en kinderen: Slagharen Theme Park en het themapark. Voel je je een spannende dag? Of wil je nieuwe herinneringen in de hemel creëren, zwemmen of in de vakantietuin?

Boek uw ticket voor het Holiday Park of Swimming Paradise Theme Park op de Slagharen website. Garandeert nu plezier!

slagharen webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top