SRC Reizen webshop

Wil je een goede tournee onder aanbevelingen van gidsen of gidsen? Reserveer vervolgens uw reis van uw leven bij SRC Reizen! Reizen van SRC naar de mooiste bestemming over de hele wereld en wordt geadviseerd door een ervaren handleiding. U zult niet alleen deze methode Maar vond alleen de goed bekende hoogtepunten van het land Maar ook onbekende parels

Over SRC Reizen

SRC heeft meer dan 35 jaar verschillende toeristische programma’s opgezet tot de meest diverse bestemmingen binnen en buiten Europa, van culturele reizen tot bergbeklimmen en privéreizen. Er zijn passende reizen voor iedereen bij SRC Reizen. De reisreis is van tevoren bekend en er zijn veel dingen zoals transport, accommodatie en activiteiten die tegen een prijs zijn opgenomen. Op deze manier weet je waar je van tevoren staat en al het onderzoek is gedaan voordat je dat doet.

Reizen per bus, trein, vliegtuig of een combinatie van vluchten en rondleidingen met de auto op de bestemming

Duurzaamheid is belangrijk dat SRC Reizen sinds 1 januari 2018 100% van alle passagiers alle passagiers heeft vrijgegeven. SRC Reizen heeft samengewerkt met de Zuidpool, een organisatie met betrekking tot het project om vervuiling te verminderen.

Cultureel en kunstreizen

SRC Reizen heeft al vele jaren een verscheidenheid aan culturele en kunstreizen georganiseerd voor echte cultuur- en kunstliefhebbers. Zowel dicht bij het huis in België of Duitsland als op de bestemming buiten Europa Bijvoorbeeld, reizen naar het Frans dat u met de bus het mooiste museum in het noorden van Frankrijk bezoekt? Of culturele feestdagen naar Rome, waar u het Vaticaanse museum en toeristische attracties en edelstenen bezoekt verborgen in deze stad?

Vlieg en tour met de auto

Drink genaamd So -called van SRC Reizen, bestaande uit vluchten naar de bestemming waar u een auto hebt gehuurd voor relevante tijd. Het wordt overwogen voorafgaand aan welke route reist en u komt met een lokale gids die u de diepte van het land laat zien. Maak een prachtige tour met de auto via Algarve en bezoek Lissabon die door de prachtige aard van Noord -Ierland rijdt of de zuidelijke kust van Spanje ontdekt.

Ongeacht het type dat u reist, vindt u meer dan 200 tours bij SRC Reizen. Vind het assortiment op de website en boek nu uw dromen!

src reizen webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top