Stekkerblokkenshop

De doos neemt af: elk huishouden en elk kantoor heeft minstens één keer. Het is een onmisbaar programma dat het leven veel gemakkelijker maakt. Of u nu onvoldoende stopcontacten hebt of meerdere lichten van één plaats wilt gebruiken – vaak heeft Stekkerblokkenshop geschikte oplossingen. Je maakt gewoon een speciale socket. Overweeg bij het kiezen van uw ideale aansluiting uw wens: Sockets zonder kabels met USB -poorten en HDMI -verbindingen? Eindeloze mogelijkheden U kunt snel en gemakkelijk op de Stekkerblokkenshop webshop kopen.

Aansluiting overal in huis

Aansluiting met multi -functie, maar heeft alleen een specifiek doel Ze zijn gemaakt voor u om handig te zijn en gemakkelijk om lichten aan te bieden wanneer u wilt. Er is een aansluiting voor overal in huis. Je kiest voor jezelf of oppervlak. -Installige stopcontacten voor normale pluggen of gebruik met USB met of zonder kabels. Sockets zijn beschikbaar voor alle wensen.

Weet je dat je zelfs op de keuken een zeer nuttige socket kunt gebruiken? Losse stopcontacten helpen om meer mogelijkheden te hebben. U kunt uw telefoon opladen om heerlijke recepten te maken, de keuken aan te sluiten en tegelijkertijd een kopje koffie te maken als u hier niet genoeg sockets voor hebt.

U kunt ook goed van speciale stopcontacten afkomen door een substructuur te kiezen die u aan uw bovenste kast kunt bevestigen. Of voor het stoppen van de contacthoek zodat er niets is om op te steken en u goed kunt werken Het houdt ook rekening met of u alleen een normale socket of optie voor USB wilt. Ten slotte kunt u dit erin plaatsen om niet in de weg te staan.

U kunt ook de stopcontacten op het kookeiland houden. Gebruik een van de stopcontacten uit de keuken van de Stekkerblokkenshop, zodat u weet dat deze geschikt is voor de keuken.

ingebouwde sockets of op template?

Er zijn verschillende opties bij het kiezen van sockets. U kunt bijvoorbeeld kiezen tussen de gemaakte of sockets. Het belangrijkste verschil is voltooid. Met de sockets in de blog zal deze worden geëlimineerd en minder zichtbaar. Bijvoorbeeld verwerkt in de bovenaan of tabel. Je kunt de sockets op de benen herkennen: het staat echt op tafel of de bovenkant. Het is meer uitstekend en zichtbaarder. Er is geen goed of fout bij het kiezen van -Up gemaakt of oppervlak. Het gaat over uw voorkeur!

Stekkerblokkenshop voor kantoor

Met een aansluiting op kantoor zal de vraag iets anders zijn. Je werkt vaker samen op kantoor of vaker met veel mensen in de vergaderruimte. Om deze reden gebruik je de neiging om veel stopcontacten te gebruiken, zodat iedereen tegelijkertijd elektriciteit heeft. Het is hier ook nuttiger om verschillende applicaties te bieden, zoals USB -sokken die geen kabels of kabels hebben, ingebouwde of oppervlakken. De behoefte aan kantoorpersoneel, wat de juiste keuze is. U kunt maximaal 12 stopcontacten per blog of 6 USB -poorten per blok uitbreiden. Gebruik verschillende blokken voor de beste resultaten binnen de kantoormuur. Bestel uw kantoorbus bij Stekkerblokkenshop

Stekkerblokkenshop webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top