Toms webshop

Iedereen die vroeger een Toms kocht, is verslaafd aan drugs. Omdat dit de beste schoenen ooit zijn Natuurlijk willen we producten kopen bij Toms Webshop, dus we weten niets over hun goede collectie.

Over Toms

Gemaakt van duurzame materialen zoals natuurlijke hennep-, organische katoen- en polyesterrecycling en verpakt in een schoenendoos die 80% van gerecycled afval maakte en bedrukt met milieuvriendelijke soja -inkt. Een deel van de collectie is vegetarisch.

Natuurlijk kent u misschien de beroemde Espadrilles. Maar weet je dat Toms veel schoenen heeft voor mannen, vrouwen en kinderen? Wandelschoenen, sportvoetgangers, enkelschoenen, slippers en kinderschoenen; Toms hebben veel voor je in de winkel. Bovendien kunt u Kekke, vintage -stijl bril en prachtige tassen kopen.

En gelukkig koop je niet alleen producten bij Toms en Toms Webshop. Maar tegelijkertijd doe je goede dingen voor anderen. Omdat Toms bij uw aankoop mensen helpt die hulp nodig hebben door schoenen te bieden om hun gezichtsvermogen te verbeteren, het faciliteren van schoon water en anderen volgens hun missie. Ze geven winst van elke € 3, € 1 en omdat ze willen dat er iets naar de wereld terugkeert Kun je het product met een goed gevoel kopen?

toms webshop

About Author

Scroll naar boven
Scroll naar top