WasParfum by moments webshop

Bestel nu bij WasParfum

Wassen – We maken allemaal vies in de trommel om de deur te openen na het washopprogramma en de nieuwe verse geur te laten ontmoeten. Het was een tijd van plezier en meer plezier in het hangen van wasmachines. De kracht van deze geur werkt prachtig en daarom is het goed om een feestje te maken. Weet je dat dit heel gemakkelijk is? Wasparfum tijdens de webshop biedt het beste wasfume uit Italië: de geweldige geur die je aan je wasroutine hebt toegevoegd. Moet je wasgoed hebben en tegelijkertijd is het een echte plezierperiode!

Over WasParfum by moments

Wasparfum was die dag een tijd van je geluk

Als je soms de was ziet, geniet van schoonmaken, schoon, heerlijk of vaker wanneer je het wilt, is het beter om er een wonderbaarlijke geurtijd van te maken. Het is je gelukkige tijd vandaag! Maar wat is het parfum? Parfum vervangt uw wasmiddel niet. Maar verhoogd Daarom hoeft u hiervoor uw wasroutines niet volledig te veranderen. Maar voeg slechts een kleine stap toe. Je legt 5 ml wasfumle in een zachte kom – moet 60 graden zijn, maar het is zo hoog als 95 graden! Dat is het! Net zo gemakkelijk als wasmiddel toevoegen

Was 100x met één fles

De parfumfles gewassen uit WasParfum. Op dat moment zou het worden geïmporteerd uit Italië en zijn er zowel maten, maten en merken. De twaalf geur leidt je naar het land van de pasta -pizza en de prachtige architectuur – de naam van de geur van La Essenza is in Italië. Wat vind je van Dolce, Lavanda, Perla of Aquamarina? Heb je nog vragen over welke geur geschikt is voor jou? U kunt de proefset kiezen met de geur van de twaalf wassende parfum, en u kunt elke geur twee keer gebruiken. De merktest van het merk E.L.D.A. bestaat uit vier geuren, afhankelijk van de letter van de merknaam – E (thub thim), l, l (Kandapa), D (groene thee en jasmijn) en (Musk en Hom Hom -kruiden)

Als u in de geur gelooft, kunt u het pakket 100 ml of 500 ml bij elke was kiezen. U gebruikt 5 ml. Daarom kunt u met een pakket van 500 ml 100x wassen met één fles. Wil je thuis altijd een parfum hebben? Bij WasParfum voor een bepaalde periode kunt u lidmaatschap kopen dat u een maandelijkse wasfume voor een maand krijgt. Ideaal, je zult nooit een grote geur hebben.

Wat voor soort parfum ken je?

Je herinnert je misschien de goede geur. Wasparfum by Moments Webshop maakt deel uit van de wellness wellness luxe in Malden, waar Vanessa -eigenaren het product gebruiken. Klanten vragen voortdurend of de stof zacht is, de stof wordt gebruikt – en daarom is Vanessa nu ook opgenomen in Nederland met een heerlijke parfum. De waarheid is leuk: ze gebruikt nog steeds thuis een wasfume en niet alleen Maar in de Health Suite!

Wil je een prachtige wax? Koop nu uw favoriete WasParfum -producten en geniet van de tijd van geluk.

wasparfum webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top