Freddie's Flowers webshop

In het verleden verwelkom je elke week Milkman aan de deur. Nu kunt u elke week bloemen verwachten. Dat is het idee achter de bloem van de Freddie. Dit kleurrijke bedrijf verraste je elke week met een doos vol nieuwe seizoensbloemen. Verrast met het wekelijkse bloemenfeest om uw huis helderder te maken. Trakteer uzelf bij het aanvragen van lidmaatschap op de Freddie Flower Webshop.

bloemstuk kopen

Freddie’s Flowers zijn altijd vers voor je. Registreer en ontvang elke week een grote bloembox bij u thuis. Op deze manier ben je vaak verrast door de unieke elementen van seizoensgebonden bloemen, handleidingen met bloemen en voedseltips voor prachtige bloemen voor een lange tijd. Elke week ziet het boeket bloemen er weer anders uit. En als u niet weet hoe u uw nieuwsgierigheid moet beheersen, kunt u online vals spelen, hoe zal deze week zijn.

Ook goed: de bloemen van Freddie zijn flexibel en goedkoop. U betaalt slechts 24 euro voor de doos en dat omvat gratis verzending. Bovendien kunt u het abonnement stoppen wanneer u maar wilt. Of u kunt kiezen, zoals het verzenden van dozen om de twee weken of per maand Geen werknemers onder het gras

Verrassing voor alle bloemenliefhebbers

Ben je erg blij met de verse bloemen in het huis? De geur van heerlijke bloemen die je hebt gevonden? Mooie kleuren die u onmiddellijk kunt opmerken tijdens aankomst? Dankzij het bloemenlidmaatschap van Freddie. Je hoeft niet meer na te denken. “Oh, ja, ik moet vaker bloemen kopen!” Freddie’s Flowers kiezen die prachtige bloemen voor je.

Dit prachtige bedrijf heeft een doos bloemen naar 3 miljoen bloemen gestuurd. De bloemen zijn altijd dat je nergens anders en nog steeds mooi na een paar dagen ziet. Dus wat voor jezelf: Freddie’s Flowers

Verras jezelf met een helder bloemenfeest

De maker achter Freddie’s Flowers – iets anders – Freddie, een bloemenliefhebber die graag geluk met de wereld deelt met zijn kleurrijke verrassingen. Heb je deze glimlach gekregen zoals we deden?

Aarzel niet en sta lidmaatschap toe van Freddie Flowers. Dan zul je volgende week kleurrijke dingen op tafel hebben.

freddies flowers webshop

Scroll naar boven
Scroll naar top