Greetz webshop

Je weet dat het de verjaardag is van je grootmoeder, nicht of vriendin en je wilt de kaart in het laatste moment sturen. Maar ja, je hebt geen kaartje en geen stempel thuis en je hebt geen tijd om naar de winkel te gaan om een kaart te kopen. Wees niet gealarmeerd, want vandaag kun je nog steeds tickets online maken en naar je verjaardagskinderen sturen om morgen je kaart in huis te hebben. Vergeten om postzegels te krijgen of vele uren naar het juiste cadeau te zoeken. Je kiest gewoon een geschenk dat je wilt verzenden, aanpassen, betalen, en de volgende dag is het op de mat met je beste tante of vriend. We kunnen het niet en willen het niet zonder … De Greetz Webshop!

Verzamel je eigen kaart bij Greetz

Je verzamelt en verzendt kaarten bij elkaar bij Greetz. Deze website is een oplossing voor iedereen die graag andere mensen met unieke kaarten verrassen. U vindt de meest heerlijke en brutale kaart voor iedereen. Voor grootmoeder, grootvader, oom, vader, vader, zoon, dochter, buurman of een vriend die ver weg is of een van de beste vrienden. Zijn eigen groetencollectie is uitstekend. Maar er is een samenwerking die Greetz bestaat met Rumag, Blond Amsterdam, Woezel & Pip en Doodles die het bekijken waard zijn.

Bij de Webshop Greetz kunt u het standaardontwerp kiezen dat u zich kunt aanpassen of vanuit het midden kunt beginnen om uw eigen kaart te verzamelen. Kies zelf de materialen en kleur van de kaart. Upload een goede foto en schrijf een privétekst in de gewenste vorm. Hoe goed is op de kaart! Uw persoonlijke kaartontvanger is ongetwijfeld!

Stuur geschenken met Post

Wil je iemand verrassen en afgezien van de kaart en een goed cadeau sturen? Naast de heupkaart vindt u ook een prachtig boeket bloemen op Webshop Geatz om als cadeau te geven. Van een groot boeket bloemen tot de bloemdoos van de bloemendoos die je kunt raden – pas gewoon de ontvanger door de mailbox. Je bent ook succesvol in Greetz voor chocolade, een drankje of een goede ballon laten vallen, met druk- en supermarkten. Alles door slechts één keer te klikken

Alles wat u wilt posten op de Greetz webshop!

greetz webshop

About Author

Scroll naar boven
Scroll naar top